Convingeri

Am ajuns acele vremuri in care crestinii nu mai actioneaza ci doar reactioneaza ,adica nu mai suntem noi cei care initiam, ci cei care raspundem anumitor actiuni. Din multimea celor care mergeau, in toata lumea ,ca sa spuna evanghelia, au ramas doar cei care asteapta sa vina la ei, toata lumea ca sa le spuna evanghelia. Daca se intampla totusi ca actionam aceasta este doar datorita fricii sau constringerilor . Sunt o multime de lucruri pe care biserica le face doar de teama de a nu le lasa nefacute. Si sunt o alta multime pe care biserica le face datorita presiunilor facute de forte exterioare.

In punctul acesta se ridica o intrebare. Oare ce este in inima si mintea noastra ?

Suntem ca robul acela care a crezut ca el trebuie doar sa pastreze talantul  ce i sa incredintat? Suntem ca robul acela care credea ca i se va cere putin dupa ce i sa incredintat mult ? Suntem ispititi ca credem ca, ca si Domnul Isus ,la sfarsitul timpului putem sa ii incredintam lui Dumnezeu duhul, dupa ce am pastrat pentru noi viata? Nu avem pe nimeni care sa ne aduca aminte ca odata am fost incredintati in grija harului lui Dumnezeu ,si nu mai este nimeni care sa se roage pentru aceasta? Am ajuns nestiutori in privinta faptului ca noua ni s-a incredintat Cuvantul adevarului? Mai avem habar de faptul ca El ce a promis poate sa implineasca si mai suntem noi bine încredinţati că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare nu sunt in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu care este deja in Hristos , Domnul nostru? Mai are cineva convingerea ca noi suntem in totalitate slujitorii lui Hristos si ispravnicii tainelor lui Dumnezeu? 

Se cuvine, sa fim credinciosi pozitiei incredintate. Daca nu o facem, lucrul acesta denota lipsa totala a credintei, pentru ca credinta este o incredintare puternica care nu lasa pe cineva nici lenes nici neroditor.

Va gasi El credinta pe pamant?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s