Teama

Ne e frica sa facem ceea ce stim ca trebuie sa facem sau ne e frica sa facem altfel decat ceea ce stim ca se asteapta de la noi. Acest comportament sub presiunea oamenilor duce la robie. Frica de parerea grupului inregimenteaza indivizii facandu-i sa marsaluiasca in cadenta  spre o uniformizare stearsa a tuturor .Se distruge originalitatea , diversitatea si creativitatea ,construindu-se un puternic ceremonial.

In felul acesta se distruge motivatia vietii care vine din interior ,spre motivatia care are ca sursa lucruri din exterior.  Se centreaza viata nu pe ce comunica Dumnezeu in adancul inimii ci pe ce ne transmit oamenii in auzul urechilor.Teama dicteaza comportamentul si nu dragostea sau credinta .

Fii hotarat sa asculti de convingerile tale ,pe masura ce se cristalizeaza in adancul inimii , ca rezultat al rugaciunii nentrerupte si al studiului constant al scripturii. Incepe sa ignori asteptarile si criticile. Fii pregatit sa experimentezi socul armatei care marsaluieste , apoi admiratia plina de invidie. Continua sa mergi pe calea curajului si a dragostei si cine stie daca nu ,uniii se vor imbarbata, vazand exemplul tau si vor iesi de sub robia fricii umbland pe calea libertatii la care ia chemat Hristos .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s