Lumea

Crestinismul este mai preocupat de lumea de dincolo. Aceasta este o problema pentru multi oameni.Cei care sunt prinsi de lumea aceasta il critica, cei care nu au credinta il critica, cei care sunt mereu interesati de ce spun cei din jur, se dezic de el si il critica.

Lumea de dincolo este insa toata puterea oricarui crestin. Lumea de dincolo este imensa superioritatea fata de orice altceva. Cand Hristos sa dus in lumea de dincolo a vorbit despre trei realitati importante: lumea aceasta este condamnata ,  duhul continua sa traiasca dincolo de lumea aceasta, exista in adevar o lume viitoare.

Credinta crestina este caracterizata de un dogmatism calm , de o intoleranta voioasa fata de contestatari. Ea nu simte nevoia de a-si imbuna adversarii. Hristos a venit din alta lume ca sa vorbeasca despre lucruri pe care le vazuse si auzise, a venit sa stabileasca valori. Apoi a tras o linie intre lumea aceasta si cea viitoare ,si a spus „alegeti astazi „.

Orice om este momit in mod constant sa ramana la lumea aceasta. Cine este intelept incepe sa se preocupe de lumea de dincolo.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s