Maleahi-mesagerul III

O alta cale prin care Dumnezeu isi revarsa binecuvantarea este casatoria.In unirea dintre un  barbat si o femeie se implineste dorinta  Lui Dumnezeu pentru om, dorinta aducatoare de lucruri binecuvantate .Maleahi, mesagerul vorbind din partea lui Dumnezeu  de ce vine blestemul, in ceea ce priveste casatoria , ne arata cateva lucruri.

Nu se implineste dorinta lui Dumnezeu cand se casatoreste un fiu al Lui cu o fica a unui dumnezeu strain. Aceasta va deturna viata acelui fiu de la sfintenie ,prin obiceiurile care le aduce in camin. Si va spurca pe acel om si pe fii lui prin unirea care se savarseste cu cineva care nu este inchinat Domnului.

Nu se respecta dorinta lui Dumnezeu cand cineva este necredincios partenerului cu care a facut legamant si la care Dumnezeu a fost facut martor.

Daca primul iese de sub incidenta binecuvantarii prin fapta lui , cel de al doilea intra sub incidenta blestemului prin ruperea legamantului. Iar Dumnezeu ca Martor vegheaza sa se implineasca pedeapsa. Dumnezeu uraste necredinciosia la fel de mult ca salnicia . Nu intamplator sunt asociati acesti doi termeni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s