Greutati

Pe masura ce inaintam in viata crestina ne putem astepta sa intampinam mari dificultati pe cale si sa avem parte de impotrivire de la dusmanul sufletelor noastre.

Satan il uraste pe adevaratul crestin din mai multe motive. O data pentru ca el este iubit de Dumnezeu si orice este iubit de Dumnezeu este cu certitudine urat de diavol . Un alt motiv este ca , crestinul fiind copil a lui Dumnezeu poarta o asemanare cu Tatal si cu familia Lui si orice ii aminteste de Dumnezeu ii starneste stravechea lui gelozie.Crestinul este ca un sclav scapat din galera , Satan nu il poate ierta pentru afrontul acesta. Un crestin care se roaga este o amenintare continua , cine stie daca el nu este un alt Daniel sau Ilie.

Un crestin distrus devreme sau cel putin unul caruia i se impiedica cresterea este un crestin care nu cauzeaza probleme mai tarziu. Satan nu cauta sa ne distruga , un soldat omorat in lupta este un motiv de eroism si de mandrie pentru tara lui , Satan cauta sa ne distruga puterea de a duce razboiul spiritual.

Satan se opune noului convertit dar lupta cu inversunare impotriva celui care vrea o viata mai inalta cu Dumnezeu Viata umpluta cu Duhul , nu este o viata de pace , de placere si tihna ci este mai degraba opusul.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s