Fapte VIII

Elima omul priceput la toate .El era sfatuitorul conducatorilor , comediantul societatii, prorocul adunarilor . Toate acestea pana s-a intalnit cu un ucenic a lui Isus .Atunci sunt date la iveala toate lucrurle ascunse ale inimii lui . Duhul Sfant s-a uitat tinta la el si ia zis pe fata lucrurile de care  era calauzit. Om care nutreste in ascuns alte lucruri decat cele pe care le lasa sa se intrevada, om duplicitar. Om care are inima contaminata de virusul rautatii care nu poate lasa lucrurile bune sa functioneze. Fiu de drac , slujitor al celui rau , simpatizant al ideologiei lui, razvratit, necredincios, parasul semenilor lui, om al necredintei, adeptul placerilor. Vrajmasul , opozantul oricarei neprihaniri, al oricarei dreptati. Om care suceste si incalceste caile oamenilor , facandu-le strambe si intortocheate, complicate si neintelese, om care opreste cunoasterea adevarului.

Cat de stimat era totusi omul acesta de umbla cu dregatorul cetatii,  si cat de abil de reusea sa se ascunda de el care era totusi unom intelept.

Mana Domnului sa ridicat totusi impotriva lui cand acesta sa opus ucenicilor Lui. Omul nu a mai vazut soarele pana la o vreme , a umblat in ceata si intuneric, a fost dependent de niste oameni si sa fi facut Dumnezeu ca vremea aceea  sa fi fost vremea cercetarii lui si sa nu fi durat mult.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s