Fapte XIX

În ziua Sabatului, am ieşit pe poarta cetăţii, lângă un râu, unde credeam că se află un loc de rugăciune. Am şezut jos şi am vorbit femeilor, care erau adunate laolaltă. Una din ele, numită Lidia, vânzătoare de purpură, din cetatea Tiatira, era o femeie temătoare de Dumnezeu şi asculta. Domnul i-a deschis inima, ca să ia aminte la cele ce spunea Pavel. 

Una din problemele mari care ii face pe oameni sa nu mai asculte Cuvantul este aceasta lipsa a fricii de Dumnezeu. Pe de o parte oamenii au fost invatati sa nu se teama de autoritate ori pentru ca nu este o autoritate recunoscuta ori pentru ca face parte dintr-o grupare care este mai mare decat autoritatea. Pe de alta parte oamenii au invatat sa se considere mai ceva decat autoritatea care nu stie sau nu are aceleasi abilitati ca si ei.

Ca urmare Dumnezeu nu are cum sa le deschida inima ca sa creada in revelatia pe care le-o trimite El, oamenii raman in impietrirea inimii lor si singura lucrare care va veni de la Dumnezeu pentru ei va fi judecata.

Frica de Domnul este inceputul intelepciunii si ce intelepciune.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s