Fapte XX

Pe când ne duceam la locul de rugăciune, ne-a ieşit înainte o roabă, care avea un duh de ghicire. Prin ghicire, ea aducea mult câştig stăpânilor ei. Roaba aceasta s-a luat după Pavel şi după noi şi striga: „Oamenii aceştia sunt robii Dumnezeului Celui Preaînalt şi ei vă vestesc calea mântuirii.”Aşa a făcut ea timp de mai multe zile. Pavel, necăjit, s-a întors şi a zis duhului: „În Numele lui Isus Hristos îţi poruncesc să ieşi din ea.” Şi a ieşit chiar în ceasul acela.

O femeie stigmata care descopera frumusetea unor lucruri pe care ea insesi si le dorea – mantuirea sau eliberarea . Ca atare femeia se tinea dupa ucenicii.

Ucenicii ca robi ai Dumnezeului Celui Preainalt nu au venit sa incurce afacerile celor de pe pamant .Necazul lui Pavel era ca sa vada dorinta ei si totusi sa nu faca nimic. Iesi afara din ea, a spus el. Las-o sa vina pe calea aceasta dupa care tinjeste.

Sigur ca oamenii firesti nu sunt bucurosi de faptul ca un suflet este in siguranta , ei vad doar paguba lor sau daca nu e paguba , lipsa posibilitatii de  a mai castiga de pe urma lui. Lucrul acesta nu este numai printre neamuri  : Galateni4:14  Nu cu gând bun sunt plini de râvnă ei pentru voi, ci vor să vă dezlipească de noi ca să fiţi plini de râvnă faţă de ei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s