Fara E-uri

Hrana potrivita producere cresterea pe cand hrana plina de otrava provoaca moartea.  Lepădaţi dar orice răutate, orice vicleşug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă şi de clevetire şi, ca nişte prunci născuţi de curând, să doriţi laptele duhovnicesc şi curat, pentru ca prin el să creşteţi spre mântuire, dacă aţi gustat în adevăr că bun este Domnul.

Laptele duhovnicesc este referirea la niste lucruri practice si precise. Un bebelus nu manaca mult si nici nu face trieri datorate gustului . El mananca exact ceea ce are nevoie pentru crestere si dezvoltare. Asa se intampla si cu lucrurile pe care le invata la inceput. Nu i se explica strategi de prindere a unui obiect si nici tahnici speciale, ci se repeta si se insista ca prin obisnuinta el sa stapaneasca abilitatea de a apuca lucrurile . Pentru ca ne crestinam la varste mai ridicate credem ca lucrurile stau diferit in ceea ce priveste cresterea noastra spirituala si incercam sa furam startul. Dar… „Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor, Matei 18:3 ... .

Hrana plina de E-uri in cele spirituale este extraordinar de nociva si impiedica cresterea si supravietuirea. Lasati afara din alimentatie orice răutate, orice vicleşug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă şi de clevetire .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s