Indemn la veghere

Asa cum este  lumea acum ar putea sa mai dainuiasca inca o vesnicie , dar lucrurile nu vor ramanea asa, lumea se va schimba foarte rapid.Povestea a fost intodeauna la fel . Undeva in spatele lucrurilor cineva are un interes , el vegheaza doar ca lucrurile sa mearga in directia dorita si lasa  o libertate de miscare tuturor lucrurilor care nu ii afecteaza planul.La vremea potrivita insa va lua haturile si isi va impune voia. Acest cineva este Diavolul.

Despre perioada cand cel rau va lua lucrurile in maini hotarat sa isi indeplineasca voia insa Dumnezeu ne-a instiintat in multe texte din scripturi .Un astfel de text il gasim in  Luca , capitolul 21 . Dumnezeu ne indreapta ochii spre trei semne , nu sunt neaparat semne date de El ci puncte de reper care vorbesc cumva despre trei directii in care actioneaza Satan dar ele ne deschid si noua mintea sa pricepem ca lucrurile au ajuns spre final .

Primul semn vorbeste despre lucruri care se vor intampla la Ierusalim. Mania impotriva poporului acestuia se va dezlantui la Ierusalim, datorita acestei manii vor fi vremuri de stramtorare pentru cei din cetatea aceasta .Tot la Ierusalim isi va dezlantui Dumnezeu mania asupra celor care au asuprit pe poporul Sau asa ca va pune ‘un carlig in falci’ si va aduce acolo pe cei cu  pricina. Perioada cand se vor intampla aceste lucruri corespunde cu inceperea timpului cand Dumnezeu se va intoarce din nou cu fata spre Israel si oarecum cu spatele catre neamuri datorita faptului ca a intrat deja numarul deplin.

Al doilea semn ne indreapta mintea si ochii spre lucruri care se vor desfasura pe cer .O parte din aceste semne sunt lucrarea celui rau de a insela daca este cu putinta pe cei alesi.Ele vorbesc si  despre cutezanta lui Satan , biblia spune in cartea Daniel  ca nu se sfieste si nu are nici o teama de a rosti hule impotriva Celui Preainalt, nu are oprelisti de a asupri pe cei alesi, detine libertatea si puterea de a schimba vremurile si legea.

Al treilea semn va fi semnul Fiului Omului despre care nu as vrea sa comentez dar as vrea sa va provoc sa meditati la el.

Importanta acestor semne nu este pentru a incepe sa ne dedicam lui Dumnezeu atunci ci pentru a ne mari rabdarea si nadejdea ca sfarsitul tuturor suferintelor este aproape. Sa lepadam obiceiurile complementare pe care le-am dobandit pe langa rugaciune si bunatate. Sa scapam de egoism si de sinele nostru pentru ca zilele acelea sa nu vina ca un hot asupra unei case nepregatite.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s