Casa Mea

 Aşa vorbeşte Domnul oştirilor, Dumnezeul lui Israel: ‘Îndreptaţi-vă căile şi faptele, şi vă voi lăsa să locuiţi în locul acesta.Căci numai dacă vă veţi îndrepta căile şi faptele,numai aşa vă voi lăsa să locuiţi în locul acesta, în ţara pe care am dat-o părinţilor voştri, din veşnicie în veşnicie.

Este uneori de neconceput faptul ca omul poate fi atat de incapatanat incat sa termine rabdarea lui Dumnezeu.Este de neconceput faptul ca omul poate fi atat de perseverent in caile lui si sa nu asculte efectiv de instiintarile Domnului. Este de neconceput ca omul poate fi atat de inradacinat in trairile lui incat sa nu se lase transformat si mantuit.Dar acesta este adevarul . Desi uneori pare ca sa schimbat lucrul acesta se lamureste in relatiile cu cei din jurul lui.

In relatia cu cei egali lui nu este drept. Un pic mincinos, putin partinitor, foarte putin duplicitar si nesincer.

In relatie cu cei inferiori lui este asupritor. Mandru ,orgolios, nemilos si fara empatie fata  de străin- fara ajutorul rudelor, de orfan- fara ajutorul parintilor şi de văduvă- fara ajutorul unui barbat.

In relatie cu cei superiori lui este viclean. Inventeaza greseli , cauta martori falsi, trage de partea lui multimea si varsa sange nevinovat.

In relatie cu Dumnezeu nu este credincios. Slujeste cand Lui Dumnezeu cand lui Mamona.

Cum? Furaţi, ucideţi, preacurviţi, juraţi strâmb, aduceţi tămâie lui Baal, mergeţi după alţi dumnezei pe care nu-i cunoaşteţi, si apoi veniţi să vă înfăţişaţi înaintea Mea, în Casa aceasta peste care este chemat Numele Meu? Credeti apoi ca : «Sunteti izbăviţi», si iarăşi faceţi toate aceste urâciuni!

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s