Faza a treia

 „Vezi tu aceste zidiri mari? Nu va rămâne aici piatră pe piatră care să nu fie dărâmată.”

‘ Când veţi vedea urâciunea pustiirii stând  acolo unde nu se cade să fie – cine citeşte să înţeleagă –, atunci cei ce vor fi în Iudeea să fugă la munţi….’

Marcu spune faptul ca atunci cand uraciunea pustiiri se va afla acolo unde nu se cuvine sa fie, de atunci lucrurile vor lua o repeziciune nemaipomenita in asa fel incat indeamna pe cei ce sunt in Iudeea sa fuga ca din fata unei calamitati, fara a incerca sa salveze lucruri . Evenimentele se vor succeda unele dupa  altele si oamenii vor avea timp doar sa consemneze ceea ce se intampla nu sa si faca ceva. Cel rau stie ca din acel moment il paste judecata si osanda.El organizeaza foarte bine lucrurile, telul lui este nu sa instaureze o imparatie, el stie ca imparatia lui nu va dura, ci telul lui este sa traga cat mai mult popor de partea lui, nu printr-o afiliere voita ci printr-o intinare care ii desparte de Dumnezeu.

Conform cu aceasta evangelie,  evenimentele acestea fac parte  din faza a treia a evolutiei rautatii omului, intaratat fiind de Diavolul . Veti auzi vesti de razboaie si de rautati cauzate de aceste conflicte – prima faza; un neam se va scula impotriva altui neam, cutremure, foamete si tulburari (rearanjari ale lucrurilor)- a doua faza, cea a inceputului durerii; cand veti vedea uraciunea stand acolo unde nu se cade sa fie- a treia faza, cea a intensificarii durerii(un necaz asa de mare cum nu a mai fost, daca nu ar fi scurtat Dumnezeu zilele nu ar fi scapat nimeni). Îndată după acele zile de necaz, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor vor fi clătinate- etapa a patra , cand se va arăta în cer semnul Fiului omului.

Ceea ce se intampla in zilele acestea sub ochii nostri, sunt acele pregatiri dinainte acestui final de etapa a doua. Practic la scara mica este testata reactia oamenilor in fata evenimentelor care vor avea in scurt timp o avengura mare. Se identifica inca nefunctionalitati si posibile reactii adverse. Din nefericire nu prea sunt multi si multe de corectat. Cea mai mare parte a omenirii este in transa si este ocupata cu ambitii personale, cu dezvoltarea abilitatiilor proprii( oare de ce a indemnat Isus se ne iubim aproapele ca pe noi insine?).Cea mai mare parte a omenirii este stabilita confortabil in tipare, tipare care au fost cofectionate de falsi profeti si de cativa hristosi mincinosi (hristos- uns, imputernicit).

Pana la iInceputul etapei a treia se vorbeste la general, de atunci incolo se vorbeste cumva specific‘ cei’ .’ Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta până nu se vor împlini toate aceste lucruri’.

‘Luaţi învăţătură de la smochin prin pilda lui. Când mlădiţa lui se face fragedă şi înfrunzeşte ştiţi că vara este aproape’.Fiind un pom care face doua sau chiar trei roduri anual , de la momentul ‘infrunzirii’ la culesul roadelor este foarte putine vreme.

”Şi voi dar fiţi gata, căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s