Laodicea

 

Laudicea -locul unui esec total

Laodicea este o vale deosebit de fertila care face oamenii bogati. Laodicea este un oras indestulator care face oamenii mandri si aroganti. Un loc de confort si tihna care face oameni lenesi si neroditori, un loc unde este distractie si relaaxare si care face oameni nehotarati. In locul asta e atotsuficienta, egoismul, materialismul, ignoranta, in locul asta  nu se face nici o fapta buna. Hristos, Cel care vine sa infaptuiasca sfarsitul lucrarii, Cel care a fost martor al atator perioade si Cel care le-a marturisit despre adevar si lor, are efectiv o senztie de voma privind la acest loc. Se astepta sa gaseasca urmasi ai lui Hristos si cand colo niste fiinte care seamana mai mult cu Satan. Sodoma si Gomora nu L-au intristat pe Dumnezeu intratat cat Il va intrista Biserica pe Hristos. Dumnezeu privind la destrabalarea din Sodoma L-a vazut pe Lot, Hristos privind la Biserica nu a recunoscut pe nimeni. Cel pentru care sa constituit Biserica statea acum la usa ei unde a venit nu pentru cineva pe care il cunostea pe nume ci pentru cineva care ar mai vedea ceva, ar mai auzi ceva si care ar fi totusi imbracat ca sa poata iesi afara la El.

In Laodicea „dreptul poporului” , il face pe om sa raspunda si sa argumenteze chiar si in fata lui Hristos.”M-am implinit” spune el , am ajuns la tot ceea ce este necesar pentru viata, nestiind ca in ce priveste Viata nu a agonisit nimic fiind coplect descoperit.

Hristos care lumineaza pe orice om care vine in lume, ii mai strafulgera odata. Cumparati de la Mine ,  El nu vinde nimic dar vrea sa vada disponibilitatea de a renunta la tot ce ai agonisit pentru cer, aratand prin aceasta ca ii intelegi valoarea. Sacrificati ceva pentru niste fapte neprihanite, curate, facute in mod altruist fara a astepta si fara a accepta vreun beneficiu in schimbul lor.

Cuvintele care vorbesc de pedeapsa si mustrare par sa arate spre un necaz asemenea cuptorului in care se curateste aurul despre care vorbea. Cati insa vor aprecia corect aceasta situatie ? Dumnezeu ca un tata bate cu nuiaua pe orice fiu pe care il iubeste, incercand sa dezlipeasca nebunia de sufletul lui. Cati insa din oamenii astia, caractere slabe , vor iesi biruitori?

Dupa un intuneric gros si o noapte grea, spre dimineata Hristos mai cauta pe cineva, in mod individual. Cine va fi insa robul acela credincios care va sta veghind?  Daca este cineva, adevarat va spun ca Hristos ii va rasplati chiar in ceasul acela. Asa cum odinioara un talhar a mers cu El in rai, tot asa omul acesta va sta cu El pe scaunul Lui de domnie, indiferent ce va fi sa insemne aceasta. In pofida a ceea ce ne spun prorocii mincinosi nu vor fi multi care vor avea cinstea aceasta .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s