Raspunde sau nu raspunde

Pentru ce nu raspunde Dumnezeu la rugaciuni? Pentru ca cereti ca sa risipiti in placerile voastre sunea cineva. Dar daca ceea ce cerem este pentru a se vedea ceva din caracterul lui Dumnezeu, El onoreaza cererea.Sau daca cerem ca sa putem sa facem ceva pentru imparatia Lui, sau daca cerem pentru ca am vazut nevoia cuiva din imparatie, sau … . Ana sa rugat pentru a arata ca Dumnezeu ia aminte la rugaciunea celui smerit, aratand caracterul Lui care arata mila si lipsa de dispret. Penina a aratat dispret dar Dumnezeu nu.

„Pentru copilul acesta mă rugam, şi Domnul a ascultat rugăciunea pe care I-o făceam. De aceea vreau să-l dau Domnului: toată viaţa lui să fie dat Domnului.” Şi s-au închinat acolo înaintea Domnului.”

Raspunsul rugaciuni devine lucrul care ramane in slujba Celui care a dat raspunsul si nu devine lucrul pe care sa il folosim pentru placerile noastre. Cand invatam sa ne rugam asa eu zic ca vom incepe sa vedem raspunsuri adevarate nu inchipuite si vom incepe sa dam cu ochii din nou de minuni.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s