Iuda care vrea sa luptam

Caci s-au strecurat printre voi unii oameni neevlavioşi, care schimbă în destrabalare harul Dumnezeului nostru şi nu recunosc pe singurul nostru Stăpân şi Domn, Isus Hristos.

Vreau să vă aduc aminte că Domnul, după ce a izbăvit pe poporul Său din ţara Egiptului, în urmă a nimicit pe cei ce n-au crezut, a păstrat pentru judecata pe îngerii care nu şi-au păstrat vrednicia, iar Sodoma şi Gomora ne stau înainte ca o pildă pentru pedeapsa unui foc veşnic.

Oamenii aceştia, târâţi de visările lor, îşi necinstesc trupul, nesocotesc stăpânirea şi batjocoresc dregătoriile. Ei sunt nişte protestatari , nemulţumiţi cu soarta lor, trăiesc după poftele lor, gura le este plină de vorbe trufaşe şi lauda pe oameni pentru câştig.

Aduceţi-vă aminte de vorbele vestite mai dinainte de apostolii Domnului cum vă spuneau că în vremurile din urmă vor fi batjocoritori, care vor trăi după poftele lor ofensatoare  Ei dau naştere la dezbinări, oameni supuşi poftelor carnii, care n-au Duhul.

Dar voi zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră preasfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt,  ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi îndurarea Domnului, mustraţi pe cei ce se despart de voi, căutaţi să-i mântuiţi pe unii smulgandu-i din foc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s