Psalmul VI-Nadejdea

A crede în rezultatul favorabil al unei acțiuni datorita sigurantei in ajutorul cuiva care este demn de incredere, care nu a tradat niciodata, nu s-a razgandit, nu a fost de negasit, care are toate posibilitatile, aceasta nadejde aduce fericirea chiar si in incercare sau in situatii limita.

Domnul desi nu i-a dat nici un raspuns inca lui David, el este sigur ca rugaciunea lui s-a auzit unde trebuie. Domnul ii primeste rugaciunea si ii va indeplini dorinta pentru ca este un om scump inaintea Lui. Dumnezeu da pe alti oameni pentru el si da neamuri pentru viata lui. Toti oponentii lui vor fi acoperiti de rusine in cele din urma si in timpul cand nu se vor astepta. Ba mai mult din oameni care detin controlul vor deveni oameni haituiti de razbunarea Lui, in clipa cand El va raspunde rugaciunii. Nadejdea aceasta nu insala, trebuie doar putina rabdare, este timpul cand Dumnezeu da celor rai ocazia de a se intoarce singuri din pornirile inimi lor.

Cine isi pune nadejdea in Dumnezeu, are parte cu siguranta de ajutorul Lui, pentru ca El este onorat de aceasta incredere care ii se atribuie. Din aceasta situatie omul iese imbogatit de o experienta care nu i se poate lua apoi niciodata, o experienta care creste bucuria si fericirea lui, caci cum poate fi altfel un om care poate nadajdui in ajutorul lui Dumnezeu.

Ferice de cine are ca ajutor pe Dumnezeu, ferice de cine-şi pune nădejdea în Domnul, Dumnezeul său!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s