Un Imparat

După ce S-a născut Isus în Betleemul din Iudeea,…, iată că au venit nişte magi din Răsărit la Ierusalim şi au întrebat: „Unde este Împăratul …? Fiindcă … am venit să ne închinăm Lui.”

Serios? Nu sa ii cantati colinde? NU sa faceti mancare buna, si sa va bucurati impreuna cu Maria, cu Iosif, cu grupul de tineri, cu bisericuta din loc? Nu aveti nici un cor vestit sau vreo formatie buna, la moda, pe care sa o aduceti cu voi? Nu ajutati cumva in numele Lui pe cativa saraci din zona? Ati venit doar sa va inchinati! Ati lasat acasa totul, pe mana impovoratilor de lumea aceasta, ati mers prin praf sau frig, prin pericole si disconfort, ca sa va inchinati! Inseamna ca voi ati prins ceva ce biserici intregi, asa zisi urmasi ai lui Hristos, ori nu au prins inca ori, au uitat repede in goana lor nebuna dupa modelul lumii acesteia.

Sunteti binecuvantati dragi magi, si desi n-ati dorit sa vi se stie renumele, sunteti pomeniti de 2000 de ani impreuna cu Regele vostru. Cel in fata caruia ati cautat cu tot dinadinsul SA VA INCHINATI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s