Ioan II

A făcut un bici de ştreanguri şi i-a scos pe toţi din Templu, împreună cu oile şi boii, a vărsat banii schimbătorilor şi le-a răsturnat mesele.  Şi a zis celor ce vindeau porumbei: „Ridicaţi acestea de aici şi nu faceţi din casa Tatălui Meu o casă de negustorie.”

Ucenicii Lui şi-au adus aminte că este scris: „Râvna pentru casa Ta Mă mănâncă pe Mine.”

Cele mai multe adunari la atat au ramas. Niste organizatii care schimba banii oamenilor in „valuta” bisericii. Camere pentru copii, statii de amplificare, scaune comode, mochete, pachete pentru saraci, cabane pentru tabere, biscuiti si ceaiuri pentru grupele de studiu biblic, salarii pentru pastori si personal auxiliar. Ultima data cand am auzit un orator vorbind la subiect, am auzit ca si Pavel, si probabil cei care erau cu el au avut un salariu, nu era sigur daca era la fel de mare ca in zilele acestea. Cel putin omul era multumit.

Cand se vor gasi oameni care sa vorbeasca despre toate acestea deschis, si cand vor gasi oameni care sa recunoasca asta deschis, atunci adunarile vor redeveni case de rugaciune si locuri unde Dumnezeu isi are ochii deschisi asupra locului aceluia. Pana atunci mergeti oameni buni la case de negustorii si nu va asteptati sa primiti altceva decat un schimb bun.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s