Nu orice pace

Ioan14 : Vă las pacea, vă dau pacea Mea.

Pacea lasata de Domnul Isus nu este o pace ca cea pe care o castiga popoarele sau o promoveaza nici ca cea pe care o propaga lumea. O pace care aduce comoditate, lipsa de viziune, odihna pana la lene, egoism, etc. Pacea data de Domnul Isus este pacea Lui. Pace pe care o avea in zilele acelea inainte de rastignire, si in restul zilelor Lui, ca face voia lui Dumnezeu, ca este in voia lui Dumnezeu, ca il asteapta slava lui Dumnezeu. Pacea asta nu se gata o data cu lumea, caci lumea cu pofta ei si cu beneficile ei trece, dar voia lui Dumnezeu ramane in veci.

„Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” Da sa nu vi se tulbure inima ca nu gasiti pacea care seamana cu ce are lumea. Să nu vi se tulbure inima.” Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă nu ar fi aşa, nu v-aş fi spus :Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.”

Duceţi-vă; iată, vă trimit ca pe nişte miei în mijlocul lupilorÎn orice casă veţi intra, să ziceţi întâi: ‘Pacea să fie peste casa aceasta!’ Şi dacă va fi acolo un fiu al păcii, pacea voastră va rămâne peste el, altminteri, ea se va întoarce la voi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s