Am ceva impotriva ta.

Apoi poate fi spus si asa, desi eu cred ca mai repede poate fi spus cu precadere asa, ca in biserica se intampla ceva grav inca din zilele de demult, tare de demult (anul 90 A.D. ). Din sapte biserici: O biserica tare migaloasa avea probleme cu dragostea pentru Hristos, s-au pierdut in itele teologiei, a evangheliei sociale, si ma rog sunt destule comentarii pe problemele Bisericii din Efes. O alta avea probleme mici in ochii lor. Doar ceva legat de idoli si curvii. Niste dumnezei straini si mici cu care isi ocupau timpul, si niste infidelitati trupesti. Cei asta pentru marele Har a lui Dumnezeu? Aproape identic cu o a treia biserica. Diferenta e doar de cine aduce inlesnirea aceasta, o femeie in contrast cu niste barbati in cealalta. O a patra biserica era teapana, moarta, bustean, desi daca se uita cineva nepriceput la ea era tare convins ca e o frumusete de organizatie. Iar cea din urma era un conglomerat, un amestec atat de frumos pentru om dar atat de fara gust pentru Dumnezeu.

Taina celor sapte stele ( ingeri) si a celor sapte sfesnice (biserici) este descoperita de Isus prin ingerul Sau, robilor Sai. Stiu… si am ceva impotriva ta. Ma credeti sau nu lucrurile trebuiau rezolvate repede, in aceeasi generatie de oameni. Nici o biserica sub forma aceasta de organizatie locala, nu a fost conceputa ca sa mearga pana in vremea sfarsitului. Fiecare isi avea rostul ei, in orasul ei, pentru timpul ei si avea sa isi dea socoteala ei si sa isi aduca roadele ei. Fiecare credincios si participant la aceasta biserica avea sa stea in curand in fata Facatorului ei.

S-a spus ce era de spus si se spune in continuare prin Duhul. Cine are urechi pentru auzit sa asculte ce zice bisericilor locale Duhul. Acum nimeni sa nu se creada ca face parte din cele doua biserici tare bune, numai pentru faptul ca sta scris afara deasupra intrarii un astfel de titlu. Nu-i cazul. Daca citesti bisericile astea: una era tare saraca, si era intr-un necaz; iar cealalta avea o misiune speciala in mijlocul unor situatii dificile. Ceea ce cred ca nu se pune in aceeasi cumpana cu cei care nu au alta greutate decat sa gaseasca un loc de parcare, si nu au nimic special decat celebritatea predicatorului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s