Catre sfinti si catre credinciosi

Urmaţi dar pilda lui Dumnezeu ca nişte copii preaiubiţi. Trăiţi în dragoste, după cum şi Hristos ne-a iubit şi S-a dat pe Sine pentru noi „ca un prinos şi ca o jertfă de bun miros” lui Dumnezeu.

Ca niste copii preaiubiti de Dumnezeu, si apoi ni se arata exemplul Domnului Isus. El a fost Fiul cel preaiubit in care Tatal isi gasea toata placerea. Si ce a facut de Dumnezeu si-a gasit placerea in El? S-a jertfit pe sine insusi pentru „binele” celorlalti copii ai lui Dumnezeu. Si noi astialalti ce facem? De vreme ce Pavel atrage atentia asupra unor lucruri inseamna ca cu acestea ne ocupam. Curvii- mai mult decat putem obtine intr-o relatie sanatoasa; necuratii- mai mult decat facem din fire prin nebagare de seama; lacomii- mai mult decat ne este suficient pentru existenta; vorbarii- mai mult decat comunicarea necesara.

Cine se ocupa cu aceste lucruri care nu sunt de nici un folos in Imparatia lui Dumnezeu, sau altfel spus in casa lui Dumnezeu, in locul in care ne vrea Dumnezeu; nu va avea parte de Imparatia lui Dumnezeu. Ci vor ramane sa semene mania lui Dumnezeu care vine peste oamenii neascultarii.

Aveti grija sa nu va intovarasiti de fel cu ei. Sunteti in adevar altfel de oameni care se ocupa cu bunatate, nevinovatie si adevar, umblati in conformitate cu acestea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s