Dati-le voi sa manance

Irod a trimis să taie capul lui Ioan în temniţă. Capul a fost adus într-o farfurie şi dat fetei, care l-a dus la mamă-sa. Ucenicii lui Ioan au venit de i-au luat trupul, l-au îngropat şi s-au dus de au dat de ştire lui Isus.

 Isus, când a auzit vestea aceasta, a plecat de acolo într-o corabie, ca să Se ducă singur la o parte, într-un loc pustiu. Noroadele, când au auzit lucrul acesta, au ieşit din cetăţi şi s-au luat după El pe jos.

Cand l-au omorat pe Ioan noroadele au iesit din cetati si s-au dus sa il caute pe Isus. Deznadajduite si risipite ca niste oi care nu mai aveau nici macar pe unul ca Ioan care „promova moralitatea”. Dupa ce au stat cu Isus pana dupa amiaza, religiosi de ucenici au considerat ca este de ajuns si au vrut sa ii trimita inapoi in cetatile lor, chipurile pentru a isi satisface si alte nevoi precum foamea. Nu au nevoie sa plece le spune Isus. Dati-le voi sa manance. De aici ucenici au inteles ca sa le sature foamea dar el El le spunea sa le umple golul sufletelor lor. Negresit Isus a facut o mare minune cu painile si cu pesti si oameni materialisti au ramas cu aceasta. Dar eu cred ca Isus in dupa amiaza aceea le-a dat negresit mult mai mult decat niste hrana pentru burtile lor. Ia invatat sa isi procure singuri hrana pentru sufletele lor si le-a aratat Izvorul de unde se pot adapa ori de cate ori le este sete dupa neprihanire.

Aducetii AICI la Mine, apoi le-a poruncit sa sada jos, la picioarele Lui. Acolo au gasit binecuvantarea.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s